Apparatuur

Miele Kitchen Inspirience Partner

Studio van den Berg - SieMatic in Numansdorp nu officieel Miele Kitchen Inspirience Partner
Vanaf 19 maart 2013 is Studio van den Berg, een Miele Kitchen Inspirience Partner. Als partner van Miele beschikt Studio van den Berg in de showroom over een breed assortiment Miele-inbouwapparaten met natuurlijk de allerlaatste productinnovaties. De kennis van Miele-apparaten ligt bij Studio van den Berg op een hoog niveau, waardoor de meerwaarde van deze apparaten gemakkelijk vertaald kunnen worden naar de consument.

Nieuw concept
Studio van den Berg is één van de geselecteerde Miele-dealers waarmee Miele een bijzondere samenwerking is aangegaan. Bij Studio van den Berg kunnen klanten terecht voor een totaalervaring van Miele-inbouwapparaten in combinatie met een inspirerende keuken. Naast de presentatie van basismodellen wordt ook een aantal topmodellen uit de productgroepen stoomovens, koffieautomaten, afwasautomaten en afzuigkappen getoond. De kwalitatieve Miele-uitstraling en heldere informatievoorziening bij Studio van den Berg moeten bijdragen aan de beleving van Miele als een kwalitatief en servicegericht merk.

Beleving
“Met de naam Miele Kitchen Inspirience Partner is veel gezegd. Klanten kunnen zich door ons laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden en voordelen van Miele-inbouwapparaten. We hechten veel waarde aan een gedegen advies op maat en nodigen consumenten daarom uit de Miele Kitchen Inspirience te ervaren in onze showroom”, aldus Edwin van den Berg van Studio van den Berg SieMatic in Numansdorp.