Nieuws

Keuken with a view

Keuken with a view

Iedere keuken en kast ontwerpen we met heel veel plezier. Naast gemak en kwaliteit telt uitstraling altijd mee als we een nieuwe keuken of een nieuwe kast ontwerpen. Maar als we dan zowel de kast als de nieuwe keuken mogen ontwerpen en maken voor het grootste gebouw van Nederland met een uniek uitzicht, tja dan doen we graag extra ons best. We zijn trots op het eindresultaat. 

De beste wensen, de beste prijzen

De beste wensen, de beste prijzen

Met het einde van het jaar in zicht, willen we u graag een hele fijne kerst wensen en een gezond en voorspoedig 2016. De feestdagen zijn het uitgelezen moment om te genieten van uw keuken, maar ook van de beste prijzen. Want bestelt u in 2015 uw nieuwe keuken, dan kunnen we die nog leveren tegen de nu geldende prijzen.

Showroom uitverkoop

Showroom uitverkoop

Ook voor onze mooiste keukens en kasten komt een moment dat ze de showroom moeten verlaten. Profiteer van mooie showroommodellen en dito prijzen.

Zomeractie verlengd!

Zomeractie verlengd!

Wegens succes verlengd tot en met 30 september 2015: ontvang een GRATIS rvs-buitenkeuken bij aanschaf van een keuken en een GRATIS robot stofzuiger bij aanschaf van een kast!

Nieuw: 19 mm interieurs

Nieuw: 19 mm interieurs

Van den Berg kasten maakt voor u de weg vrij naar een nieuw, extra voordelig basisinterieur voor uw kast. Het 19 mm interieur heeft, zoals de naam doet vermoeden, planken van 19 mm dik in plaats van de gebruikelijke 22 of zelfs 38 mm planken. Dit nieuwe interieur is leverbaar in sprankelend wit, maar ook in onze ZOOM decors waardoor u kunt kiezen uit een enorm scala van kleuren.

Een zonnige zomer vol voordelen bij Van den Berg

Een zonnige zomer vol voordelen bij Van den Berg

Ontdek bij Van den Berg nog deze zomer dé kast of keuken die helemaal bij u én uw huis past en de zomer nog zonniger maakt! En ontvang een GRATIS rvs-buitenkeuken bij aanschaf van een keuken en een GRATIS robot stofzuiger bij aanschaf van een kast!

Verruim uw blik, met de nieuwe Noteborn Flex zonder zijwanden

Verruim uw blik, met de nieuwe Noteborn Flex zonder zijwanden

Laat al uw ideeën over een kast even los en ervaar de nieuwe Flex van Noteborn (verkrijgbaar vanaf medio oktober/november 2015). Ontstaan uit de flexibiliteit om niet vast te klampen aan bestaande ideeën, maar steeds opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen. Flex is een nieuw interieurprogramma dat afscheid neemt van traditionele systemen met zijwanden. Het resultaat is een kast met een uitgesproken open karakter en maximale ontwerp vrijheid.

XXL-deuren, onze kasten gaan de breedte in!

XXL-deuren, onze kasten gaan de breedte in!

Een brede kastenwand met veel deuren geeft vaak een onrustig beeld. Daarom introduceerde Noteborn de XXL-deuren, die verkrijgbaar zijn in een breedte tot wel 150 cm. Niet alleen heel erg mooi, maar ook praktisch.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.