Nieuws

Verruim uw blik, met de nieuwe Noteborn Flex zonder zijwanden

Verruim uw blik, met de nieuwe Noteborn Flex zonder zijwandenVerruim uw blik, met de nieuwe Noteborn Flex zonder zijwanden

Laat al uw ideeën over een kast even los en ervaar de nieuwe Flex van Noteborn (verkrijgbaar vanaf medio oktober/november 2015). Ontstaan uit de flexibiliteit om niet vast te klampen aan bestaande ideeën, maar steeds opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen. Flex is een nieuw interieurprogramma dat afscheid neemt van traditionele systemen met zijwanden. Het resultaat is een kast met een uitgesproken open karakter en maximale ontwerp vrijheid.

Kast zonder zijwanden

De Flex geeft u enorm veel vrijheid in het samenstellen van een kast naar uw smaak, met een geheel open karakter. Dit is mogelijk door de opbouw op basis van verticale rails. Die rails worden op de achterwand gemonteerd. In deze rails worden aluminium draagbeugels gemonteerd met legplanken ertussen. Daarna wordt de achterwand perfect afgewerkt met een van de vele decors van Noteborn. Zo ontstaat voor u de mogelijkheid om precies de indeling te maken die u voor ogen heeft, maar dan zonder zijwanden, want die zijn niet meer nodig. Het resultaat is een zeer open kast, geheel samengesteld volgens uw smaak en ideeën.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.