Nieuws

Keuken with a view

Keuken with a viewKeuken with a view

Deze keuken en maatwerkkast hebben we geplaatst in ‘De Rotterdam’. Een gebouw van de architect Rem Koolhaas dat 44 verdiepingen telt en met 160.000 m2 het grootste gebouw van Nederland is. Het uitzicht vanuit de woonkamer en open keuken is verbluffend. Zo’n uitzicht en indeling verdient een kookeiland.

Om het kookeiland goed tot zijn recht te laten komen wilden we er geen afzuiging boven plaatsen. In plaats daarvan hebben we gebruikgemaakt van de Miele Downdraft-afzuigunit. Hierdoor kon er een mooie lamp boven het eiland geplaatst worden, waardoor het geheel nog meer een meubelstuk is geworden. Dit is met recht een keuken op hoog niveau.

De maatwerkkast past naadloos in de nis tussen de slaapkamer en de badkamer. Met het ‘ladenblokeiland’ vormt hij een geheel met de ruimte en geeft de bewoners maximale opbergruimte en verbindt de slaapkamer optisch met de badkamer.

Uiteindelijk zijn de bewoners zeer blij met de keuken en de maatwerkkast, dat laat je graag aan anderen zien. Dat zorgde ervoor dat we binnenkort in ‘De Rotterdam’ een tweede keuken mogen plaatsen. Want niet alleen de keuken is top, “de service en kwaliteit van Van den Berg is super.” Daar doen we het voor. 

Bekijk nog meer foto's van de keuken en de kasten.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.