Nieuws

Uw vertrouwde adres voor kwaliteit en design breidt uit!

Uw vertrouwde adres voor kwaliteit en design breidt uit!Uw vertrouwde adres voor kwaliteit en design breidt uit!

Sinds tientallen jaren staat Van den Berg Keukens & Kasten bekend als de specialist in SieMatic keukens en Noteborn kasten op maat. Dit najaar zal gestart worden met een nieuwe mijlpaal in het bestaan van Van den Berg Keukens & Kasten: de introductie van een eigen huiscollectie! Deze collectie zal de naam Delmonte dragen.

Het SieMatic assortiment zal worden aangevuld met geselecteerde keukenfronten en uitvoeringen die het mogelijk maken een nog breder publiek te bedienen van keukens in elke stijl en prijsklasse. Ook het Noteborn assortiment wordt uitgebreid met de Delmonte-collectie. Deze collectie bestaat uit kastenwanden met een uitgebreid scala aan mogelijkheden en uitvoeringen.

Om deze plannen uit te voeren zijn er een aantal wijzigingen in de showroom doorgevoerd. Zo zal het middenplein volledig ingericht worden met diverse nieuwe keukenopstellingen van de Delmonte-collectie. Door deze geplande wijzigingen zijn er nu al diverse showroomkeukens tegen scherp gereduceerde prijzen te koop. Bekijk hier een aantal van deze aanbiedingen. Dit is de ideale mogelijkheid om één van de SieMatic keukens, voorzien van de laatste nieuwe apparatuur, aan te schaffen tegen fabrieksprijzen!

Zoals u kun verwachten van Van den Berg Keukens & Kasten zijn naast hoge kwaliteitseisen ook maximale eisen aan design en comfort gesteld. Echter, door scherpe inkoopcondities zijn de Delmonte keukens en -kasten zeer aantrekkelijk geprijsd.

Benieuwd geworden naar de Delmonte-collectie? Stap eens binnen in onze showroom of bekijk nu direct een gedeelte van de collectie op onze website.

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen!

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.