Nieuws

Keuken with a view

Keuken with a view

Iedere keuken en kast ontwerpen we met heel veel plezier. Naast gemak en kwaliteit telt uitstraling altijd mee als we een nieuwe keuken of een nieuwe kast ontwerpen. Maar als we dan zowel de kast als de nieuwe keuken mogen ontwerpen en maken voor het grootste gebouw van Nederland met een uniek uitzicht, tja dan doen we graag extra ons best. We zijn trots op het eindresultaat. 

de Urban World van Siematic

Design waarin alles mag

SieMatic heeft een nieuwe lijn van keukens, de Urban World. SieMatic omschrijft deze nieuwe lijn als veelzijdig en uniek. Door de; onconventionele, intuïtief werkende tegenstelling van met zorg geselecteerde objecten en thematische contrasten: spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en uitbundig, rommelmarktvondst en designklassieker.

De beste wensen, de beste prijzen

De beste wensen, de beste prijzen

Met het einde van het jaar in zicht, willen we u graag een hele fijne kerst wensen en een gezond en voorspoedig 2016. De feestdagen zijn het uitgelezen moment om te genieten van uw keuken, maar ook van de beste prijzen. Want bestelt u in 2015 uw nieuwe keuken, dan kunnen we die nog leveren tegen de nu geldende prijzen. 

Showroom uitverkoop

Showroom uitverkoop

Ook voor onze mooiste keukens en kasten komt een moment dat ze de showroom moeten verlaten. Profiteer van mooie showroommodellen en dito prijzen.

Zomeractie verlengd!

Zomeractie verlengd!

Wegens succes verlengd tot en met 30 september 2015: ontvang een GRATIS rvs-buitenkeuken bij aanschaf van een keuken en een GRATIS robot stofzuiger bij aanschaf van een kast!

Een zonnige zomer vol voordelen bij Van den Berg

Een zonnige zomer vol voordelen bij Van den Berg

Ontdek bij Van den Berg nog deze zomer dé kast of keuken die helemaal bij u én uw huis past en de zomer nog zonniger maakt! En ontvang een GRATIS rvs-buitenkeuken bij aanschaf van een keuken en een GRATIS robot stofzuiger bij aanschaf van een kast!

Een compositie van stijlen in Rhoon

Een compositie van stijlen in Rhoon

In Rhoon hebben we deze moderne SieMatic-keuken mogen verzorgen. De keuken is ontworpen én gerealiseerd volgens het SieMatic Beaux-Arts designprincipe. Het resultaat mag er zijn.
 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.