Nieuws

Koud, warm én kokend water uit één kraan!

Koud, warm én kokend water uit één kraan!

In één op de vijf keukens wordt hij inmiddels geplaatst, de Quooker. Deze kraan levert naast koud en warm water, ook kokend water. Dat kokend water komt uit een reservoir dat we in een kastje onder het aanrecht plaatsen. Zo hebt u in één handomdraai altijd kokend water bij de hand en dat is verdraaid handig.

Vele gebruikers vertellen ons na installatie dat ze zich dan pas realiseren hoe vaak ze ‘even’ water opzetten of de waterkoker vullen en moeten wachten tot het kookt. Het lijkt bij aanvang een luxe maar al snel kun je bijna niet meer zonder. Snel een kopje thee zetten, eten koken of even iets afspoelen. Hij kan het allemaal. 

Het idee achter de Quooker (een 100% Nederlandse uitvinding) is gestoeld op gemak. Met de Quooker Fusion heeft u warm, koud en kokend water uit één kraan. Hij is energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. De Fusion wisselt direct van koud naar kokend water en andersom. In één simpele handomdraai.

De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop en beschikbaar in chroom, steel en roestvrijstaal. Beiden zijn uitgevoerd met een kindveilige bedieningsknop.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.