Nieuws

Achter elke deur en in elke lade een nieuwe wereld

Achter elke deur en in elke lade een nieuwe wereldAchter elke deur en in elke lade een nieuwe wereld

Pas als u een SieMatic-keuken gaat gebruiken ontdekt u zijn ware aard. Alles heeft zijn plek en u kunt uw spullen opruimen zoals u dat wenst, zodat u altijd alles bij de hand heeft wanneer u het nodig mocht hebben. Het nieuwe interieursysteem maakt dat mogelijk. Het is ontwikkeld om flexibeler, individueler en functioneler te zijn dan voorheen.

Opruimen en ordenen was nog nooit zo leuk als met de nieuwe SieMatic aluminium interieuruitvoering. U heeft er waarschijnlijk nooit over nagedacht, maar iedereen heeft andere spullen in de keuken, zoals de grootte van de pannen, de hoeveelheid bestek en de diverse kleine keukenattributen. Om dat in iedere keuken een eigen plaats te geven is een hele opgave. SieMatic zou SieMatic niet zijn, als ze daar geen slimme oplossing voor hebben.

Een arsenaal aan slimme interieuroplossingen die recentelijk geheel vernieuwd is en nog flexibeler is dan voorheen. Hierbij is gebruikgemaakt van vele materialen zoals aluminium, licht oak of donker chestnut, Flock en porselein, alles perfect vervaardigd tot in het kleinste detail.

Niemand wil zich bij het werken in de keuken laten storen door rondslingerende overbodigheden. Maar waar laat u die? En u wilt ook niet lang zoeken waar u ze heeft opgeborgen. Ze verdienen een vaste plek, maar dan wel daar waar u dat het handigst vindt. Want iedereen heeft niet alleen een persoonlijke smaak maar ook een eigen manier van werken. Daarom kunt u een SieMatic-keuken individueel inrichten. Kom bij ons de ongekende mogelijkheden bekijken.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.