Nieuws

De beste partner bij uw keukenrenovatie: Bokmerk aluminium achterwanden

De beste partner bij uw keukenrenovatie: Bokmerk aluminium achterwandenDe beste partner bij uw keukenrenovatie: Bokmerk aluminium achterwanden

Wilt u een andere uitstraling aan uw keuken geven, maar is uw keuken zelf nog in een prima conditie? Dan zijn de achterwanden van Bokmerk dé oplossing. Onbreekbaar, makkelijk schoon te maken én onderhoudsarm. Voordeliger uw keuken renoveren bestaat niet.

Het voordeel van aluminium

De aluminium achterwanden van Bokmerk hebben veel voordelen ten opzichte van MDF en glazen achterwanden of tegelwanden. Om te beginnen zijn de de achterwanden exact op maat gemaakt. Dat zorgt voor een maximaal esthetisch effect. Daarnaast zijn de aluminium achterwanden onbreekbaar, hittebestendig, vochtbestendig én slag- en krasvast. Dat is nog niet alles, want door de bijzondere eigenschappen van de beschermende coating in kleur heeft u nooit meer last van strepen, vlekken of vingerafdrukken.

Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig.

De achterwanden van Bokmerk zijn uit één stuk vervaardigd. Daardoor heeft u geen last van vervelende naden of voegen. Dat maakt het schoonmaken van de achterwand heel eenvoudig. Zonder speciale schoonmaakmiddelen, want uw nieuwe achterwand kan worden gereinigd met een lauw sopje. Dat is alles. Even met lauw water schoonmaken en uw achterwand blijft er jaar in jaar uit als nieuw uitzien.

Geen breekwerk, direct over uw bestaande achterwand

Een nieuwe Bokmerk-achterwand plaatsen we in één keer over uw bestaande achterwand heen. Of u nu tegels of glas heeft. We hoeven niets weg te breken. In een handomdraai heeft u een luxe aluminium achterwand. Dat staat niet alleen mooi, maar een aluminium Bokmerk-achterwand heeft louter voordelen ten opzichte van traditionele materialen als rvs, tegelwerk, glas of kunststof. U krijgt een eigentijdse uitstraling, een ijzersterke kras- en stootvaste achterwand, die jarenlang als nieuw blijft. Dat komt mede door de eigenschappen van het aluminium, in combinatie met de beschermende kleurcoating.

Met een Bokmerk-achterwand heeft u in een handomdraai een ‘nieuwe’ keuken. Kom eens langs in onze showroom om de uitstraling en de diverse kleuren te bewonderen.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.