Nieuws

de Urban World van Siematic

de Urban World van Siematic

SieMatic heeft een nieuwe lijn van keukens, de Urban World. SieMatic omschrijft deze nieuwe lijn als veelzijdig en uniek. Door de; onconventionele, intuïtief werkende tegenstelling van met zorg geselecteerde objecten en thematische contrasten: spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en uitbundig, rommelmarktvondst en designklassieker.

Wij vinden het vooral een mooie uitbreiding van het bestaande gamma. In deze nieuwe stijl is niet gedacht vanuit een bepaalde woonstijl maar vanuit een lifestyle. Dat is een prima uitgangspunt want wonen is immers nauw verbonden met een persoonlijke manier van leven. Het gaat hierbij om de samenhang van het design. In detail is niet alles gelijk maar toch past alles perfect bij elkaar. Contrast en harmonie vinden elkaar. Een stijl die ondertussen is bekroond met vele internationale designawards.

Terwijl we deze stijl omschrijven, komt er bij ons een oud gezegde naar boven; ‘Een foto zegt meer dan 1.000 woorden.’ Dus in plaats van ons best te doen om deze nieuwe stijl te omschrijven laten we hem u liever zien. Kijk hier voor het complete overzicht van de Urban World van SieMatic.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.