Nieuws

SieMatic SE 3003 R in 1.950 kleuren!

SieMatic SE 3003 R in 1.950 kleuren!

Voor ons is iedere keuken een unieke keuken. Toch horen wij, zo nu en dan van onze klanten dat ze vinden dat alle keukens op elkaar gaan lijken. Siematic pikt die geluiden op uit de markt en is daarmee aan de slag gegaan. Het resultaat is de nieuwe SieMatic SE 3003 R-keuken waar er zelfs sprake is van vernieuwend design, nieuwe materialen en verkrijgbaar in 1.950 kleuren.

De nieuwe SieMatic SE 3003 R zorgt voor een nieuw aanzien. Het profiel op de deuren en fronten is gereduceerd tot slechts 6,5 mm. Dat is ook doorgetrokken in de werkbladen. Hierdoor is het design van de keuken aanzienlijk eleganter geworden.

Om aan ieders persoonlijke wensen te kunnen voldoen, is de SE 3003 R leverbaar in nagenoeg iedere kleur, waaronder nieuwe metallictinten in zowel goud, brons, nikkel en mat zwart. De oppervlakken zijn verkrijgbaar in geborsteld, glanzend of mat. Dat contrasteert stijlvol met de metalen profielen en middenpanelen. U kunt ook kiezen uit drie verschillende houtversies: sand oak, mat zwart oak en walnut.

Kortom met de nieuwe SieMatic SE 3003 R heeft u niet alleen een elegante, maar ook een unieke keuken!

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.