Welkom bij studio van den berg

Scroll verder voor het verhaal achter Studio Van den Berg.

Studio van den Berg


Wij zijn de familie Van den Berg. Samen met mijn vrouw runnen wij deze mooie winkel, inmiddels ruim 20 jaar, op deze locatie. Het keukenvak is met de paplepel ingegoten. De oorsprong is in 1969 gelegd door mijn ouders in Rotterdam als een van de eerste keukenpioniers.


Wij zijn adviseurs op het gebied van keukens en kasten. Ons doel is tevreden klanten die ook na vele jaren nog met plezier gebruikmaken van hun aanschaf alsof het nieuwe er nog niet vanaf is. Dit wordt vooral bereikt door persoonlijke aandacht, betrokken zijn en een uitmuntende service. Wij willen de klant ontzorgen van A tot Z en mocht er onverhoopt een serviceaanvraag zijn die wij zelf niet mogen uitvoeren dan bemiddelen we graag voor de klant. Wij zijn meer adviseurs dan verkopers, en staan de klant graag bij met advies.

Wat betreft keukens werken we sinds jaar en dag met het gerenommeerde merk SieMatic samen, wat staat voor kwaliteit in de breedste zin van het woord. SieMatic staat bekend als trendsetter en de uitvinders van de greeploze keuken. SieMatic is net als Van den Berg een familiebedrijf. Sinds een aantal jaar hebben wij een eigen huisselectie die wij onder de naam 'Delmonte' in de toonzaal hebben opgesteld. Keukens van hoogstaande kwaliteit, dezelfde betrokkenheid maar een lager prijssegment.

Voor onze kasten werken we o.a. met de Nederlands fabrikant Noteborn. Zij bieden een zeer fraaie collectie kasten op maat die heel veel mogelijkheden kent op het gebied van zowel schuifdeuren als draaideuren. Naast het merk Noteborn hebben we een aantal andere merken, zodat we de meest mooie en uitgebreide kasten kunnen realiseren maar ook een zeer prijsvriendelijke kast kunnen produceren als zijnde instapmodel, zodat voor iedereen de juiste kast is te realiseren.


Edwin van den Berg

Edwin van den Berg

eigenaar

NUMANSDORP, DE OORSPRONG

Van den Berg is van origine een Rotterdams bedrijf. Hier werd in 1969 door mijn ouders de basis gelegd voor dit mooie bedrijf. Sinds 1998 zijn wij gevestigd in Numansdorp, centraal gelegen langs de snelweg A29. Op het bedrijventerrein vindt u verschillende autodealers van onder meer de merken BMW en Skoda. Vlakbij ligt eveneens een Intratuin-vestiging. 

Van den Berg, servicegericht

Van den Berg Kasten en Keukens is een echt familiebedrijf. Wij nemen nog ruimschoots de tijd voor u. Geen snelle jongens die hun targets moeten halen, maar een bedrijf waar de klant nog koning is … en dat voel je direct!