Werkwijze

Keukens leveren kan iedereen, maar wie... 

… zorgt voor elektra-aansluiting en uithakken van leidingen?
… zorgt voor het slopen of verwijderen van uw oude keuken en voert het sloopmateriaal af?
… zorgt voor het aansmeren van vloeren en wanden?
… zorgt voor de aan- en afvoerleidingen (loodgieterswerk)?
… kan u keukens leveren met fluisterzacht sluitprofiel rond deuren en laden?
… geeft u het tijdstip waarop uw nieuwe keuken kookklaar is?
… geeft u het SieMatic-keukenideeënboek kado?
… kan u keukens tonen van één merk in alle prijsklassen?

Voor al deze keukenzekerheden nodigen wij u uit tot een bezoek aan onze showrooms.

PERSOONLIJK EN BETROKKEN

Wat vindt u belangrijk? Daar draait het om bij Van den Berg. Daarom leren we u graag goed kennen in een persoonlijk gesprek. Hier nemen we graag de tijd voor. Vanaf deze eerste ontmoeting tot en met de montage staan wij u bij. Alles wordt tot in detail besproken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Met Van den Berg bent u verzekerd van een uitstekende zorg, ook achteraf.

OPLOSSINGEN VOOR ELK PRIJSSEGMENT

U bent uniek, dus uw keuken en kast ook. Daarom staat maatwerk bij ons voorop. Variatie in kleurstelling, materiaalgebruik en de keuze in apparatuur zijn bepalend voor de prijs. Op deze website vindt u verschillende vanaf prijzen om u een idee te geven. Maar uiteindelijk bepaalt u natuurlijk zelf wat u uitgeeft. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing die aansluit bij uw wensen en budget.

KWALITEIT EN GARANTIE

Wij werken met alleen de beste merken voor uw keuken of kast.Hoogwaardige kwaliteit van producten en materialen is bij ons een vanzelfsprekendheid. Maar ook in onze werkwijze ziet u ons kwaliteitsstreven terug. Mooie producten leveren volgens de gemaakte afspraken, dat is ons uitgangspunt. En mocht er ondanks alle goede zorgen toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan bent u verzekerd van een uitstekende garantie.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Een tevreden klant zegt volgens ons meer, dan alles wat wij u vertellen. Bij onze gerealiseerde projecten leest u wat klanten van ons vinden. Binnenkort introduceren wij een nieuw online klantwaarderingssysteem. Klanten kunnen hier hun ervaringendelen en door middel van cijfers ons bedrijf beoordelen op bijvoorbeeld, advies, levertijd en vakkundige montage. Ook eventuele verbeterpunten kunnen worden aangegeven, zodat wij onze service, waar nodig, nog verder kunnen optimaliseren.